Rychlá buchta do chlebové formy

Máte 10 minut času, při ruce kuchyňského robota a na troubě časovač? Pak můžete mít výbornou buchtu za 10 minut. Před odchodem do práce stačí dát péci a po návratu domů si u kávy pochutnáte.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem dáme do mixéru a začneme šlehat. Postupně přidáme vodu a olej.
2.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva. Po 5 minutách šlehání přidáme k těstu a prošleháme na menší rychlost. Pokud je těsto husté, přidáme trochu vody.
3.
Vezmeme formu na biskupský chlebíček a vyložíme ji pečícím papírem. Ustřihněte požadovanou velikost pečícího papíru a zmuchlejte jej pod proudem tekoucí vody. Potom se vám forma vyloží snadno.
4.
Do formy vlijeme hotové těsto a rozetřeme od středu více k okrajům. Dáme péct. Pekla jsem na 200 stupňů s horkovzduchem asi 45 minut.

Od: Iva V, 11.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod
Počet porcí: 10 porcí
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 5 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
294.93 kcal
Protein
4.98 g
Sacharidy
z toho cukr
44.09 g
20.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.96 g
1.16 g

Detailní rozpis podle ingrediencí