Mnam
Rychlá kefírová buchta
Kefírová buchta je známá už z dob našich babiček. Tato buchta je velmi rychlá, vláčná a skvěle chutná. Do těsta se dají přidat další ingredience, které máte rádi, a přesto je vždy výsledek perfektní.
Reklama
Postup přípravy
1.
V první míse si smícháme tekuté ingredience, kefír, olej, vejce.
2.
V druhé míse si smícháme suché ingredience, mouku, cukr, kakao a jedlou sodu.
3.
Suchou směs za stálého míchání vsypeme do tekuté směsi. Můžeme přidat ořechy, rozinky, kokos podle vaší chuti. Vypracujeme hladké těsto.
4.
Vlijeme na předem vymazaný plech a pečeme při teplotě 170 stupňů asi 30 minut.
5.
Můžeme podávat potřené domácí marmeládou, polité čokoládou, plněné krémem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
176.47 kcal |
Protein |
2.86 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
24.12 g
14.36 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.66 g
1.30 g
|
Reklama
Reklama




