Kefírová bábovka

  • Přidat foto

Krásně nadýchaná bábovka, která vydrží dlouho vláčná. Výborná jako snídaně nebo svačinka.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mouku smícháme s jedlou sodou, namletými ořechy a kakaem. Necháme stranou. V jiné míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. K vyšlehaným vajíčkům přidáme rum, olej a kefír.
2.
Pomalu vsypeme sypkou směs a postupně zašleháváme. Nalejeme do formy a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 30 až 40 minut.

Od: Iva V, 10.1.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
35 min vaření
55 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
291.40 kcal
Protein
4.28 g
Sacharidy
z toho cukr
32.85 g
18.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.71 g
2.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.