Kefírová buchta s krémem

  • Přidat foto

Jednoduchá nadýchaná buchta vás překvapí rychlostí přípravy a svou vynikající chutí. Zejména díky krému, který se stane vaším oblíbeným už po prvním kousnutí.

Ingredience

Na krém

Na posypání

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, kefír a promícháme.
2.
Ořechy nasekáme nožem na drobné kousky, smícháme v jiné míse s moukou, sodou a kakaem. Nasypeme do směsi s vejci a smícháme.
3.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.
4.
Necháme vychladnout a připravíme krém. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Natřeme na vychladlou buchtu.
5.
Ozdobíme sypáním.

Od: Iva V, 15.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Kategorie: dezert, česká, Vánoce, velikonoce, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
368.73 kcal
Protein
5.22 g
Sacharidy
z toho cukr
41.70 g
26.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.12 g
4.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.