Kefírová buchta s krémem

Jednoduchá nadýchaná buchta vás překvapí rychlostí přípravy a svou vynikající chutí. Zejména díky krému, který se stane vaším oblíbeným už po prvním kousnutí.

Ingredience

Na krém

Na posypání

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, kefír a promícháme.
2.
Ořechy nasekáme nožem na drobné kousky, smícháme v jiné míse s moukou, sodou a kakaem. Nasypeme do směsi s vejci a smícháme.
3.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.
4.
Necháme vychladnout a připravíme krém. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Natřeme na vychladlou buchtu.
5.
Ozdobíme sypáním.

Od: Iva V, 15.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod
Počet porcí: 15 porcí
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 9 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, Vánoce, velikonoce, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
390.46 kcal
Protein
5.76 g
Sacharidy
z toho cukr
42.10 g
27.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.12 g
4.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí