Jednoduchá nadýchaná buchta vás překvapí rychlostí přípravy a svou vynikající chutí. Zejména díky krému, který se stane vaším oblíbeným už po prvním kousnutí.
Ingredience (15 x porce)
Na krém
Na posypání
Postup přípravy
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, kefír a promícháme.
Ořechy nasekáme nožem na drobné kousky, smícháme v jiné míse s moukou, sodou a kakaem. Nasypeme do směsi s vejci a smícháme.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.
Necháme vychladnout a připravíme krém. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Natřeme na vychladlou buchtu.
Ozdobíme sypáním.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 385.65 kcal |
Protein: 5.37 g |
Sacharidy: 41.60 g |
z toho cukr: 25.24 g |
Tuk: 21.73 g |
z toho nas. MK: 5.88 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1593-kefirova-buchta-s-kremem