Frankfurtská polévka se smetanou

Příjemně hustá polévka s výraznou chutí papriky zachutná i jako samostatná večeře. Zjemněná smetanou a s čerstvým chlebem je skvělá.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka.
2.
Rozehřejeme sádlo, přidáme mouku a papriku. Promícháme, zpěníme a zalijeme vodou. Do základu přidáme brambory, párky a bujón.
3.
Vaříme do změknutí brambor. Vypneme a vmícháme smetanu.

Od: Ráďa 78, 26.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
239.10 kcal
Protein
6.39 g
Sacharidy
z toho cukr
27.88 g
2.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.68 g
4.60 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama