Frankfurtská polévka se smetanou
Příjemně hustá polévka s výraznou chutí papriky zachutná i jako samostatná večeře. Zjemněná smetanou a s čerstvým chlebem je skvělá.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka.
- Rozehřejeme sádlo, přidáme mouku a papriku. Promícháme, zpěníme a zalijeme vodou. Do základu přidáme brambory, párky a bujón.
- Vaříme do změknutí brambor. Vypneme a vmícháme smetanu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 239.10 kcal |
Protein: 6.39 g |
Sacharidy: 27.88 g |
z toho cukr: 2.65 g |
Tuk: 10.68 g |
z toho nas. MK: 4.60 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1724-frankfurtska-polevka-se-smetanou