Polévka Gazpacho

Znáte seriál Červený trpaslík? Já ho mám velice ráda, proto jsem musela vyzkoušet proslulou polévku Gazpacho. Pokud seriál neznáte, doporučuji si pustit, abyste věděli, že polévka Gazpacho se podává studená 🙂

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na tuto polévku snad ani není potřeba psát složitý postup.
2.
Jednoduše všechno omyjete, oloupete, nakrájíte na kousky a společně s kořením, olejem a octem hodíte do mixéru.
3.
Mixujete do hladka a podáváte zdobené krutonky a jarní cibulkou. (Tentokrát jsem dělala z žitného chleba a opekla jsem jen na kontaktním grilu).
4.
Tip: Pokud máte problém s cibulí, je možno vynechat, nebo dát opravdu jen malé množství, jinak je v polévce docela cítit.

Od: Liška, 22.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, zelenina, za studena, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
214.85 kcal
Protein
4.16 g
Sacharidy
z toho cukr
16.63 g
10.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.99 g
1.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.