Polévka Gazpacho
Znáte seriál Červený trpaslík? Já ho mám velice ráda, proto jsem musela vyzkoušet proslulou polévku Gazpacho. Pokud seriál neznáte, doporučuji si pustit, abyste věděli, že polévka Gazpacho se podává studená 🙂
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na tuto polévku snad ani není potřeba psát složitý postup.
2.
Jednoduše všechno omyjete, oloupete, nakrájíte na kousky a společně s kořením, olejem a octem hodíte do mixéru.
3.
Mixujete do hladka a podáváte zdobené krutonky a jarní cibulkou. (Tentokrát jsem dělala z žitného chleba a opekla jsem jen na kontaktním grilu).
4.
Tip: Pokud máte problém s cibulí, je možno vynechat, nebo dát opravdu jen malé množství, jinak je v polévce docela cítit.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
214.85 kcal |
Protein |
4.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.63 g
10.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.99 g
1.91 g
|