Krémové okurkové gazpacho

  • Přidat foto

Na zahrádce nám hezky rostou okurky, takže co s nimi vytvořit v letních dnech? Ryhlé, chutné a osvěžující gazpacho, které uspokojí chuťové pohárky ale zároveň i zasytí 🙂

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Avokádo rozřízneme a vydlabeme lžící.
2.
Okurky oloupeme a stroužek česneku také.
3.
Nakrájíme na větší kousky a všechny suroviny dáme do mixéru.
4.
Rozmixujeme.
5.
Dosolíme a dopepříme dle potřeby.
6.
Naservírujte ve skleničkách, ideální pro hosty.

Od: Liška, 6.8.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 38 Kč
Kategorie: polévka, zelenina, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
204.76 kcal
Protein
3.65 g
Sacharidy
z toho cukr
12.26 g
7.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.68 g
2.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.