Pomazánka ze sterilovaných fazolí

Tradiční úprava luštěnin nakyselo s volským okem není zrovna oblíbený pokrm. Luštěniny do jídelníčku můžete zařadit i jinak. V podobě chutné a hebké pomazánky. Je hotová za pár minut a neostrou variantu si oblíbí i děti.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Sterilované fazole v rajčatové omáčce dejte do misky a prošlehejte tyčovým mixérem. Přidejte změklé máslo a rajčatový protlak a znovu šlehejte. Ochuťte lžičkou soli a lžičkou pepře.
2.
Cibuli nakrájejte nadrobno a vmíchejte do pomazánky vařečkou.
3.
Nechte alespoň 20 minut v lednici poté podávejte s pečivem.

Od: Iva V, 7.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 11 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, česká, luštěniny, za studena, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
303.80 kcal
Protein
5.96 g
Sacharidy
z toho cukr
18.17 g
8.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.75 g
12.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí