Jednoduché chilli con carne

Když jsem poprvé viděl, jak se připravuje v americké restauraci chilli con carne, na dlouhá léta jsem na něj přestal mít chuť. Po letech jsem vyzkoušel vlastní verzi. Kdo si chce pochutnat nesmí litovat času a peněz navíc, zakoupit si hovězí maso a směs si namlet doma.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Hovězí maso umeleme. Cibule rozkrájíme na kostičky. Rozehřejeme sádlo, dáme cibuli a maso. Zasypeme kořením a prolisujeme česnek. Přidáme nakrájenou kapii. Podlijeme trochou vody a za občasného míchání necháme na mírném ohni, dokud se hovězí maso nepropeče.
2.
Až je maso hotové, přidáme konzervu rajčat (celou) a konzervu fazolí (bez nálevu). Ochutíme cukrem a prohřejeme. Podáváme s pečivem.

Od: Ráďa 78, 3.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 40 min
Počet porcí: 8 porcí
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 23 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, luštěniny, hovězí maso

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
162.85 kcal
Protein
13.33 g
Sacharidy
z toho cukr
20.42 g
9.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.55 g
2.60 g

Detailní rozpis podle ingrediencí