Klíčové slovo „detoxikace“

Měsíc bez kávy a alkoholu. Co se bude dít s vaším tělem?

Na počátku byly možná nejrůznější výzvy, ale na konci je zdravější a spokojenější člověk. Zkuste na jeden měsíc vynechat alkohol a kávu, uvidíte, co se bude dít s vaším tělem. Už po měsíci pocítíte příval energie, zmírní se pocity úzkosti a budete vypadat mladší.

Sůl jako lék na lásku a další neduhy

Při vaření je nepostradatelná ale má i další využití. Kuchyňská sůl je účinná při léčbě i při prevenci. Seznamte se s dalším využitím kuchyňské soli, zjistíte, že je vhodné sůl používat při nachlazeních, kožních problémech ale i jako lék na trápení a potíže se spánkem.

Chraňte plíce. Pomůže pravidelná detoxikace

Možná budete překvapeni, kolik nekuřáků má problémy s plícemi. Vliv má nezdravé životní prostředí, ale i dlouhodobý stres nebo nevhodná strava. Rakovina plic je jednou z nejčastějších druhů rakoviny. O plíce je třeba pravidelně pečovat, ukážeme vám, jak na detoxikaci plic.

5 úžasných pomocníků pro jarní detoxikaci organismu

Po dlouhé zimě volá naše tělo po vnitřní očistě. Vyslyšte ho a dopřejte mu zasloužený restart. Za jarní detoxikaci se náležitě odmění, pozitivní účinky pocítíte záhy na těle i na duši. Pročistit organismus nemusí být navíc nikterak složité, jednoduše stačí do jídelníčku zařadit vhodné potraviny. Vybrali jsme pro vás 5 favoritů, kteří si v tomto směru vedou skvěle.

15.3.2022

Jak na detox organizmu? K očistné kúře můžete přistoupit kdykoliv během roku

Detoxikační kúra vás zbaví únavy, smutku a zlepší vám pleť. Tělu byste ji měli dopřát alespoň dvakrát do roka, pročistíte játra a ledviny. Jaká pravidla platí pro detoxikační kúru?