Klíčové slovo „cholesterol“

Užívejte denně jablečný ocet. Snižuje cholesterol, pomáhá s hubnutím, prospívá pleti i vlasům

Jablečný ocet pořídíte za pár drobných a dokáže vám pomoci s vysokým cholesterolem, reguluje hladinu krevního cukru nebo napomáhá hubnutí, protože podporuje metabolismus. Už jedna lžíce jablečného octu denně posiluje zdraví.

Nejlepší pilulka na snížení cholesterolu? Správné jídlo

Vysoký cholesterol není jen doménou starších osob, postihuje i mladou generaci. S vysokým cholesterolem se potýkají jak lidé trpící obezitou, tak štíhlí jedinci. Vysoký cholesterol v těle nepocítíte, ale postupně ohrožuje vaše vnitřní orgány. Bojujte proti cholesterolu správnými potravinami.

Odborníci mění názor. Jezte vejce, jsou zdravá

Ti, kdo mají vysoký cholesterol, měli by ze stravy vyřadit vejce. Jedná se o nezdravou potravinu. Toto doporučení se během let změnilo a odborníci dnes vejce doporučují jako součást zdravé stravy i při redukčních dietách. Jezte vejce každý den.

Správným jídlem k nižšímu krevnímu tlaku a nízkému cholesterolu

Vysoký krevní tlak a vysoký cholesterol stojí za řadou závažných onemocnění kardiovaskulárního systému. Zároveň zvyšují riziko úmrtí. Společné mají i to, že nebolí a dlouhou dobu máme tendenci jejich závažnost zlehčovat. Zakročte proti vysokému tlaku a cholesterolu včas správnými potravinami.

10.12.2020

Zázvorem proti vráskám, rýmě i cholesterolu

Zázvor máme spojený s čínskou a indickou kuchyní, velmi rychle se však zabydlel i jako přísada do omáček a polévek v české kuchyni. Kromě koření má využití jako účinný lék na celou řadu neduhů. Sáhněte po zázvoru častěji.

19.11.2020