Klíčové slovo „dezerty“

Nafoukaná, nakyslá, a přesto ji milujeme. Jak na tradiční bublaninu

Bublanina je možná doménou letního období, kdy je způsobem, jak zpracovat přebytky ze zahrádky. Zachutná však po celý rok. Podrobně vás provedeme přípravou bublaniny od základů, ukážeme, jak obměnit těsto a prozradíme triky se kterými se bublanina vždy povede.

Za velkou louží umí mlsat. Vyhlášené americké dezerty

Hamburgery, hot dogy, hranolky a grilované klobásky. Tak si mnozí představují jídelníček v zemi neomezených možností. Možná vás překvapí, že americká kuchyně se pyšní skvělými dezerty, kterými se můžeme inspirovat. Jsou jednoduché na přípravu a okouzlí svěží chutí.

Letní dezerty: lehké, osvěžující a snadné na přípravu

Letní měsíce jsou ideálním časem pro osvěžující dezerty, které dodají do našich jídelníčků lehkost a chuťovou rozmanitost. Při hledání letních dezertů je důležité zvolit takové, které jsou snadné na přípravu a využívají sezonních ingrediencí. Zde je několik nápadů na lehké, osvěžující a snadno připravitelné letní dezerty.

18.8.2023

Dezerty do skleničky. Krásně barevné a připravené za pár minut

Domácí dezert můžete připravit už za pár minut, a přesto bude vypadat krásně. Vyzkoušejte jednoduché dezerty do skleniček. Většina z nich potřebuje jen pár ingrediencí. Poradíme vám dezerty pro děti, fitness dezerty i slavnostní dezerty. Všechny dezerty připravíte bez pečení.

Retro ožívá. Upečte oblíbené dezerty z dob minulých, tradiční chuť si vás získá

Jsou vynikající, stále oblíbené a chutnají desítky let. Ačkoliv musí soutěžit s moderními dezerty, z pultů cukráren nezmizely. Oblíbené retro dezerty si můžete snadno připravit doma, chutnají stejně dobře, jako ve vašem dětství.

23.11.2022