Perníčkové drobení
Vůně perníčků či perníkové buchty nemusí v domácnostech vonět pouze v období Vánoc, ačkoliv je s nimi neodmyslitelně spjata. Perníčkové drobení si totiž můžete upéct kdykoliv v průběhu celého roku. Připravujete si domácí granolu? Skvělé, protože i sem můžete perníčkové drobení přidat.
Extra tipy:
Jako součást granoly
Jestliže patříte k těm, kdo si pravidelně pochutnává na granole, a sice té domácí, jistě recept vyzkoušejte. Perníčkové drobení se do ní dokonale hodí.
Do jogurtu/přesnídávky
Snídaně či svačinka v podobě jogurtu, anebo přesnídávky? I v těchto případech lze sáhnout po zásobách perníčkového drobení.
Čerstvý či sušený zázvor
Netradiční vůni a chuť dodáte drobení i díky zázvoru. Sušený zázvor je méně výrazný, tudíž jej musíte použít o něco více než toho čerstvého.
Bez holandského kakaa
Drobení nemusí být pokaždé tmavé. Když do těsta nepřidáte holandské kakao, bude mít krásnou světlou barvu a i jeho chuť bude malinko jiná.
Postup přípravy
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × várka (cca 80 ks) |
Energetická hodnota |
2,242.62 kcal |
Protein |
51.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
381.20 g
139.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
52.93 g
28.11 g
|