Tousty s chorizem a křepelčími vejci

Tousty s křepelčími vejci jsou výborné na snídani. Chorizo jim dodá pikantní chuť.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi rozehřejeme část oleje. Zpěníme na něm nasekanou červenou cibuli a přidáme na nudličky nakrájené chorizo. Orestujeme dokřupava.
2.
Přidáme kečup, nasekanou jarní cibulku, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Krátce promícháme.
3.
Na opečený chléb směs navrstvíme.
4.
Na další pánvi rozehřejeme olej, rozklepneme vejce a smažíme tak, aby nám žloutek zůstal tekutý. Jemně osolíme.
5.
Hotové vejce přidáme na toust a před podáváním můžeme posypat bylinkami nebo sušeným medvědím česnekem. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Od: Petuler, 4.7.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
361.29 kcal
Protein
8.58 g
Sacharidy
z toho cukr
29.48 g
4.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.62 g
4.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama