Tousty s chorizem a křepelčími vejci
Tousty s křepelčími vejci jsou výborné na snídani. Chorizo jim dodá pikantní chuť.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V pánvi rozehřejeme část oleje. Zpěníme na něm nasekanou červenou cibuli a přidáme na nudličky nakrájené chorizo. Orestujeme dokřupava.
- Přidáme kečup, nasekanou jarní cibulku, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Krátce promícháme.
- Na opečený chléb směs navrstvíme.
- Na další pánvi rozehřejeme olej, rozklepneme vejce a smažíme tak, aby nám žloutek zůstal tekutý. Jemně osolíme.
- Hotové vejce přidáme na toust a před podáváním můžeme posypat bylinkami nebo sušeným medvědím česnekem. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 361.29 kcal |
Protein: 8.58 g |
Sacharidy: 29.48 g |
z toho cukr: 4.10 g |
Tuk: 21.62 g |
z toho nas. MK: 4.33 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3898-tousty-s-chorizem-a-krepelcimi-vejci