Mrkvová pomazánka
Svěží, zdravá a lehká svačinka v podobě mrkvové pomazánky přijde vhod v každém ročním období, ať už na svačinu, či jako pohoštění pro návštěvu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Mrkev si oškrábeme a nastrouháme najemno do mísy. Přidáme Gervais a tvaroh. Vše smícháme.
2.
Následně dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Před podáváním můžeme posypat čerstvou pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
146.34 kcal |
Protein |
6.02 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.76 g
4.71 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.80 g
7.55 g
|
Reklama
Reklama