Vietnamská kedlubnová polévka

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme a dobře orestujeme. Stáhneme oheň a chvíli (asi 10 minut) pod poličkou podusíme ve vlastní šťávě, podle potřeby můžeme přidat vodu. Zalijeme vroucí vodou a necháme vařit na mírném ohni 60 minut.
2.
Mezitím nachystáme zeleninu. Mrkev nakrájíme na kolečka, přibližně 1/2 cm. Kedlubnu nakrájíme na větší hranoly. Dáme stranou.
3.
Zázvor nakrájíme na nudličky, koriandr nasekáme a cibulku nakrájíme na kolečka. Dáme stranou.
4.
Až bude hotový vývar, přidáme kedlubnu s mrkví a uvaříme doměkka (cca 15 minut). Těstě před dokončením přidáme směs bylinek, dobře promícháme a podáváme.

Od: Snuttig&Nici, 20.10.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: polévka, asijská, zelenina

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
358.10 kcal
Protein
13.71 g
Sacharidy
z toho cukr
9.21 g
4.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.60 g
6.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí