Vietnamské lečo

  • Přidat foto

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Rajčata nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Osolíme, osmahneme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.
2.
Vejce vyklepneme do mističky, osolíme, přidáme nakrájenou jarní cibulku (pouze zelené části) a promícháme.
3.
Směs s vejci přidáme k rajčatům a mícháme, dokud nejsou vejce hotová.
4.
Odstavíme, opepříme a podáváme s rýží.

Od: Snuttig&Nici, 26.10.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, asijská, zelenina, vegetariánské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
289.08 kcal
Protein
12.99 g
Sacharidy
z toho cukr
7.47 g
5.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.30 g
4.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.