Vietnamské lečo

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Rajčata nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Osolíme, osmahneme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.
  2. Vejce vyklepneme do mističky, osolíme, přidáme nakrájenou jarní cibulku (pouze zelené části) a promícháme.
  3. Směs s vejci přidáme k rajčatům a mícháme, dokud nejsou vejce hotová.
  4. Odstavíme, opepříme a podáváme s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 289.08 kcal | Protein: 12.99 g | Sacharidy: 7.47 g | z toho cukr: 5.43 g | Tuk: 22.30 g | z toho nas. MK: 4.67 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/445-vietnamske-leco