Slaná jablečná pomazánka

Neobvyklá jablečná pomazánka vás překvapí svou chutí. Vždy jsem měla ráda kombinaci pečiva se sýrem a k tomu nakrájené jablko, tak přišel nápad na tuhle pomazánku. Pomazánku před podáváním nechte uležet v lednici, aby se chutě správně propojily.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jablko si umyjeme, rozkrojíme, vytáhneme jadřince a nakrájíme na malé drobné kousky.
2.
V misce si smícháme pomazánkové máslo, tavený sýr, petrželku, osolíme a opepříme.
3.
Do misky nasypeme nakrájené jablko, promícháme, podle potřeby dochutíme. Pokud by pomazánka byla hustá, můžete rozředit trochou smetany.
4.
Necháme v lednici uležet.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 15.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
218.11 kcal
Protein
3.18 g
Sacharidy
z toho cukr
7.95 g
6.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.09 g
12.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama