Bábovka s arašídovou moukou

Rychle připravená bábovka, která je krásně provoněná arašídovou moukou. Díky majonéze je vláčná a vydrží dlouhou čerstvá. Během pečení je vhodné ji zakrýt alobalem, po pečení vypněte troubu a nechejte bábovku ještě chvíli v teple.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mouky smícháme s práškem do pečiva a dáme stranou.
2.
Vejce vyšleháme s vanilkovým cukrem a erythritolem. Přidáme majonézu, mléko a vejce.
3.
Vše smícháme se směsí mouky a vlijeme do bábovkové formy.
4.
Dáme péct na 180 °C na asi 50 minut.

Od: Iva V, 23.8.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
50 min vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
168.55 kcal
Protein
3.84 g
Sacharidy
z toho cukr
23.95 g
7.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.22 g
1.16 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama