Brownies s arašídovým máslem

Dnes mám pro vás recept, kde si rozhodně zdravě zamlsáte. Je to už nějakou dobu, kdy jsem se rozhodla, že se zaměřím na zdravější variantu jídel a svůj jídelníček trochu pozměním. Rozhodně vám nebudu tvrdit, že jím jenom zdravé potraviny a že se nedotknu žádného hříchu z Fastfoodu (to bych vážně lhala). Můj jídelníček tvoří z cca 80% zdravé potraviny, těch dalších 20% jsou ty nezdravé.

Jíst lépe a kvalitněji jsem se rozhodla, když jsem začala cvičit a chtěla zhubnout. Teď si asi myslíte, že jsem vystřídala různé drastické diety, ale není tomu tak! Jídlo miluji, také ráda mlsám a žádnou extrémní dietu, která vám rozhodí zdraví jsem nikdy nezkusila a ani nezkusím. Na to už mám dost rozumu. Dnes bych vám chtěla ukázat můj oblíbený recept, který se perfektně hodí k ranní kávě, nebo odpolednímu čaji.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ve vodní lázni rozpustíme kokosový olej s čokoládou. Necháme chvilku odstát, aby směs trochu vychladla a přidáme med. Následně přidáme vajíčka, sodu, špaldovou mouku a pečlivě promícháme.
2.
Těsto nalijeme do formy s pečícím papírem a na jeho povrch rozmísíme lžičkou arašídové máslo. Vložíme do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme 15-20 minut.

Od: Gabriela, 2.11.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Gabriela
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
288.16 kcal
Protein
6.27 g
Sacharidy
z toho cukr
25.77 g
13.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.57 g
10.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama