Ač nemůžu srovnat s kupovaným (nikdy jsem nechutnala) tak tohle je dobré. Dá se pak střídat masové a sladké snídaně či večeře. Případně na palačinky -
Domácí arašídové máslo
Domácí arašídové máslo je výbornou pochoutkou. Můžete si ho připravit doma a to bez konzervantů a přidaných barviv.
Reklama
Postup přípravy
1.
Arašídy dáme na plech a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme dozlatova, poté necháme vychladnout.
2.
Arašídy vložíme do mixéru, přidáme sůl, cukr a mixujeme na plný výkon do doby než se nám vytvoří pasta. Může to trvat 5-10 minut.
3.
Hotové máslo přendáme do sklenice a uložíme v chladu.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
4.56 kcal |
Protein |
0.00 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
1.18 g
1.16 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.00 g
0.00 g
|
Reklama
Reklama




