Domácí arašídové máslo
Domácí arašídové máslo je výbornou pochoutkou. Můžete si ho připravit doma a to bez konzervantů a přidaných barviv.
Ingredience (5 x porce)
-
-
-
Postup přípravy
- Arašídy dáme na plech a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme dozlatova, poté necháme vychladnout.
- Arašídy vložíme do mixéru, přidáme sůl, cukr a mixujeme na plný výkon do doby než se nám vytvoří pasta. Může to trvat 5-10 minut.
- Hotové máslo přendáme do sklenice a uložíme v chladu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 4.56 kcal |
Protein: 0.00 g |
Sacharidy: 1.18 g |
z toho cukr: 1.16 g |
Tuk: 0.00 g |
z toho nas. MK: 0.00 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3443-domaci-arasidove-maslo