Newyorský dezert ze tří surovin

Toužíte po rychle hotové pochoutce, jejíž chuť jde jen těžko překonat? Vyzkoušejte klasický newyorský dezert, který je lahodný, chutný, příjemně sladký a s největší pravděpodobností si jej zamiluje celá rodina.

Na přípravu našich tří složkových nepečených dezertů potřebujete opravdu jen pár minut času na přípravu. Potřebujete pouze tři ingredience, kterými jsou:

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vyšlehejte smetanový sýr: Ve velké míse ručním mixérem ušlehejte smetanový sýr do velmi nadýchané hmoty, mixujte alespoň 5 minut.
2.
Vytvořte náplň: Přidejte plechovku slazeného kondenzovaného mléka. Mixujte, dokud se vše úplně nespojí.
3.
Nadrťte sušenky a naplňte sklenice: Sušenky nadrťte v sáčku či mixérem a do malé zavařovací či jiné uzavíratelně skleničky nasypte na dno tuto vytvořenou strouhanku z grahamových či jiných sušenek. Přidejte 2 lžíce náplně a vidličkou promíchejte, aby se směs spojila se sušenkami.
4.
Naplňte po okraj náplní a dezerty nechte vychladit: Do sklenic rozdělte náplň. V případě potřeby posypte vršky další strouhankou ze sušenek. Náplň by měla vystačit na 4 sklenice. Dezerty dejte do lednice a nechte je tuhnout alespoň 1 hodinu, než si pochutnáte.
5.
Zdobení a další náplň: Tyto dezerty jsou chutné samy o sobě, ale lze je také obléknout pro každou příležitost. Pokud byste raději vyměnili grahamové sušenky za jiný typ sušenek, je to určitě proveditelné. Zvažte použití drcených sušenek Oreo, Lotus nebo jakékoli jiné sušenky. A to není vše! Dezerty doplňte marmeládou, čokoládovou nebo slanou karamelovou polevou. Při vytváření každé vrstvy na dezert můžete klidně přidat i vrstvu čerstvého ovoce. K vytvoření těchto dezertů jsou zapotřebí pouze tři ingredience, ale vaše možnosti doplňků a ozdob jsou nekonečné.

Od: Ejmina, 16.12.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ejmina
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
693.35 kcal
Protein
13.85 g
Sacharidy
z toho cukr
76.45 g
64.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
38.03 g
21.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama