Špaldová hrníčková buchta s jablky
Rychlá, snadná buchta. Povede se zaručeně každé hospodyňce. Při podávání můžeme doplnit kysanou smetanou.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Všechny ingredience na těsto si smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto.
                2.
                    Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto vylijeme na plech.
                3.
                    Jablka očistíme, oloupeme a nastrouháme na hrubo.
                4.
                    Strouhaná jablka smícháme s vanilkový cukrem, promícháme a poklademe na těsto.  Posypeme perníkovým kořením a vložíme do vyhřáté trouby.
                5.
                    Pečeme při teplotě 180 stupňů 30-35 minut.  Po vychladnutí můžeme podávat třeba s kysanou smetanou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 309.42 kcal | 
| Protein | 4.81 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 46.23 g 31.24 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 10.55 g 1.59 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

