Špaldová hrníčková buchta s jablky

Rychlá, snadná buchta. Povede se zaručeně každé hospodyňce. Při podávání můžeme doplnit kysanou smetanou.

Reklama

Ingredience

Těsto

Na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience na těsto si smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto.
2.
Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto vylijeme na plech.
3.
Jablka očistíme, oloupeme a nastrouháme na hrubo.
4.
Strouhaná jablka smícháme s vanilkový cukrem, promícháme a poklademe na těsto. Posypeme perníkovým kořením a vložíme do vyhřáté trouby.
5.
Pečeme při teplotě 180 stupňů 30-35 minut. Po vychladnutí můžeme podávat třeba s kysanou smetanou.

Od: Petuler, 29.9.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
35 min vaření
45 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, ovoce, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
309.42 kcal
Protein
4.81 g
Sacharidy
z toho cukr
46.23 g
31.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.55 g
1.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama