Špaldová hrníčková buchta s jablky
Rychlá, snadná buchta. Povede se zaručeně každé hospodyňce. Při podávání můžeme doplnit kysanou smetanou.
Ingredience (12 x porce)
Těsto
-
-
-
-
-
-
-
Na ozdobu
-
-
-
Postup přípravy
- Všechny ingredience na těsto si smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto.
- Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto vylijeme na plech.
- Jablka očistíme, oloupeme a nastrouháme na hrubo.
- Strouhaná jablka smícháme s vanilkový cukrem, promícháme a poklademe na těsto. Posypeme perníkovým kořením a vložíme do vyhřáté trouby.
- Pečeme při teplotě 180 stupňů 30-35 minut. Po vychladnutí můžeme podávat třeba s kysanou smetanou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 309.42 kcal |
Protein: 4.81 g |
Sacharidy: 46.23 g |
z toho cukr: 31.24 g |
Tuk: 10.55 g |
z toho nas. MK: 1.59 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3223-spaldova-hrnickova-buchta-s-jablky