Špaldová jablečná buchta

Kdo raději peče zdravější buchty, může vyzkoušet tento recept. Na přípravu je opravdu snadný a výsledkem je mokřejší buchta, která nedrobí. Je to obsahem jablek a mrkve.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejdříve si smícháme suché potraviny.
2.
Přidáme, vejce, mléko, olej, jablka, mrkev a promícháme.
3.
Vsypeme rozinky společně s nasekanými vlašskými ořechy, promícháme a těsto vylijeme do formy vyložené pečícím papírem.
4.
Pečeme při 180°C zhruba 40-50 minut. Při podávání cukrujeme moučkovým cukrem.

Od: Petuler, 23.3.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
50 min vaření
1 hod celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
155.39 kcal
Protein
2.87 g
Sacharidy
z toho cukr
20.07 g
9.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.11 g
1.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama