Špaldová jablečná buchta
Kdo raději peče zdravější buchty, může vyzkoušet tento recept. Na přípravu je opravdu snadný a výsledkem je mokřejší buchta, která nedrobí. Je to obsahem jablek a mrkve.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Nejdříve si smícháme suché potraviny.
                2.
                    Přidáme, vejce, mléko, olej, jablka, mrkev a promícháme.
                3.
                    Vsypeme rozinky společně s nasekanými vlašskými ořechy, promícháme a těsto vylijeme do formy vyložené pečícím papírem.
                4.
                    Pečeme při 180°C zhruba 40-50 minut.  Při podávání cukrujeme moučkovým cukrem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                155.39 kcal  | 
            
Protein  | 
                2.87 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     20.07 g 
                    9.57 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     7.11 g 
                    1.20 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



