Kdo raději peče zdravější buchty, může vyzkoušet tento recept. Na přípravu je opravdu snadný a výsledkem je mokřejší buchta, která nedrobí. Je to obsahem jablek a mrkve.
Ingredience (20 x porce)
Postup přípravy
Nejdříve si smícháme suché potraviny.
Přidáme, vejce, mléko, olej, jablka, mrkev a promícháme.
Vsypeme rozinky společně s nasekanými vlašskými ořechy, promícháme a těsto vylijeme do formy vyložené pečícím papírem.
Pečeme při 180°C zhruba 40-50 minut. Při podávání cukrujeme moučkovým cukrem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 155.39 kcal |
Protein: 2.87 g |
Sacharidy: 20.07 g |
z toho cukr: 9.57 g |
Tuk: 7.11 g |
z toho nas. MK: 1.20 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3038-spaldova-jablecna-buchta