Pikantní cizrna

Pikantní cizrna se skvěle hodí k pivu a vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu si propláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme na mírném ohni do změknutí. Zhruba 1 hodinu. Scedíme a necháme vychladnout.
2.
Studenou cizrnu si vložíme do misky, přidáme olej, sůl a ostatní koření. Promícháme.
3.
Na plech si dáme pečící papír a cizrnu na něj rovnoměrně navrstvíme.
4.
Vložíme do trouby a pečeme při teplotě 170 stupňů zhruba 40 minut.
5.
Během pečení několikrát promícháme.

Od: Petuler, 3.7.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
2 hod vaření
2 hod 5 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, luštěniny, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
178.06 kcal
Protein
8.32 g
Sacharidy
z toho cukr
20.69 g
4.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.18 g
0.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama