Pikantní cizrna
Pikantní cizrna se skvěle hodí k pivu a vínu.
Ingredience (10 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Cizrnu si propláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme na mírném ohni do změknutí. Zhruba 1 hodinu. Scedíme a necháme vychladnout.
- Studenou cizrnu si vložíme do misky, přidáme olej, sůl a ostatní koření. Promícháme.
- Na plech si dáme pečící papír a cizrnu na něj rovnoměrně navrstvíme.
- Vložíme do trouby a pečeme při teplotě 170 stupňů zhruba 40 minut.
- Během pečení několikrát promícháme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 178.06 kcal |
Protein: 8.32 g |
Sacharidy: 20.69 g |
z toho cukr: 4.33 g |
Tuk: 5.18 g |
z toho nas. MK: 0.63 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3124-pikantni-cizrna