Langoš s tvarohem a borůvkami

Většina z nás si dopřeje langoš s kečupem, sýrem a česnekem, ale už jste někdy vyzkoušeli langoš na sladko? S čerstvými borůvkami, sladkým tvarohem a javorovým sirupem si ho zamilujete.

Reklama

Ingredience

Na ozdobení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V robotu si připravíme těsto. Vložíme všechny ingredience na langoše a zapneme hnětení, dokud se nám těsto nespojí. Musí být vláčné a nelepivé.
2.
Poté těsto přikryjeme čistou utěrkou a dáme na teplé místo kynout. Necháme kynout zhruba 30 minut.
3.
Mezitím, co nám kyne těsto, si smícháme tvaroh s cukrem.
4.
Na pánvi si rozehřejeme olej, z těsta tvoříme langoše a po obou stranách smažíme do zlatova.
5.
Na usmažené langoše dáme tvaroh, borůvky, polijeme javorovým sirupem a můžeme poprášit cukrem.

Od: Petuler, 18.2.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min příprava
10 min vaření
50 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
377.43 kcal
Protein
12.83 g
Sacharidy
z toho cukr
59.29 g
20.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.81 g
4.61 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama