Většina z nás si dopřeje langoš s kečupem, sýrem a česnekem, ale už jste někdy vyzkoušeli langoš na sladko? S čerstvými borůvkami, sladkým tvarohem a javorovým sirupem si ho zamilujete.
Ingredience (10 x porce)
Na ozdobení
Postup přípravy
V robotu si připravíme těsto. Vložíme všechny ingredience na langoše a zapneme hnětení, dokud se nám těsto nespojí. Musí být vláčné a nelepivé.
Poté těsto přikryjeme čistou utěrkou a dáme na teplé místo kynout. Necháme kynout zhruba 30 minut.
Mezitím, co nám kyne těsto, si smícháme tvaroh s cukrem.
Na pánvi si rozehřejeme olej, z těsta tvoříme langoše a po obou stranách smažíme do zlatova.
Na usmažené langoše dáme tvaroh, borůvky, polijeme javorovým sirupem a můžeme poprášit cukrem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 377.43 kcal |
Protein: 12.83 g |
Sacharidy: 59.29 g |
z toho cukr: 20.37 g |
Tuk: 8.81 g |
z toho nas. MK: 4.61 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2988-langos-s-tvarohem-a-boruvkami