Langoš s tvarohem a borůvkami

Většina z nás si dopřeje langoš s kečupem, sýrem a česnekem, ale už jste někdy vyzkoušeli langoš na sladko? S čerstvými borůvkami, sladkým tvarohem a javorovým sirupem si ho zamilujete.

Ingredience (10 x porce)

Na ozdobení

Postup přípravy

  1. V robotu si připravíme těsto. Vložíme všechny ingredience na langoše a zapneme hnětení, dokud se nám těsto nespojí. Musí být vláčné a nelepivé.
  2. Poté těsto přikryjeme čistou utěrkou a dáme na teplé místo kynout. Necháme kynout zhruba 30 minut.
  3. Mezitím, co nám kyne těsto, si smícháme tvaroh s cukrem.
  4. Na pánvi si rozehřejeme olej, z těsta tvoříme langoše a po obou stranách smažíme do zlatova.
  5. Na usmažené langoše dáme tvaroh, borůvky, polijeme javorovým sirupem a můžeme poprášit cukrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 377.43 kcal | Protein: 12.83 g | Sacharidy: 59.29 g | z toho cukr: 20.37 g | Tuk: 8.81 g | z toho nas. MK: 4.61 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2988-langos-s-tvarohem-a-boruvkami