Malinový chlebík

  • Přidat foto

Velmi jednoduchá buchta provoněná malinovým pudinkem. Není třeba ji cukrovat po povrchu, ale hodí se k ní citrónová (perníková) poleva.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce prošleháme s cukry a olejem. Důkladně šleháme tak dlouho, dokud jsou ve směsi krystalky cukru.
2.
V jiné míse smícháme vařechou mouku, prášek do pečiva a malinové pudinky.
3.
Postupně přimícháme ke směsi vajec, pokud bude příliš hustá, přidáme trochu vody. Záleží na velikosti vajec.
4.
Těsto naléváme do vymazané a vysypané formy na biskupský chlebíček, pečlivě rozetřeme od středu k okrajům.
5.
Pečeme na 180 °C asi 40 až 50 minut.

Od: Iva V, 17.10.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
50 min vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, pečení, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
301.06 kcal
Protein
4.87 g
Sacharidy
z toho cukr
49.24 g
31.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.63 g
1.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.