KešuKaše s ovocem

  • Přidat foto

Mám pro vás zdravější verzi a náhradu za naši v dětství oblíbenou krupicovou kaši. Nepoznáte rozdíl!

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Než půjdete spát, namočte kešu do vody se špetkou soli a nechte přes noc v misce. Oříšky změknou a půjdou lépe rozmixovat.
2.
Ráno pak kešu slijte a propláchněte je čerstvou vodou. Dejte do mixéru a důkladně je rozmixujte dohladka s kokosovým nebo klasickým mlékem.
3.
Jakmile bude směs hladká, přelijte ji do kastrolku a za stálého míchání ji přiveďte k varu. Až projde varem, začne pomalu houstnout. Hotovou KešuKaši můžete trochu dosladit, například medem či erythritolem. Kešu jsou přirozeně nasládlé, takže není nutné je doslazovat.
4.
Kaši ozdobte ovocem, posypte skořicí či hořkým kakaem. Také je dobrá s kostečkou hořké čokolády anebo se lžící oříškového másla.
5.
Budete se olizovat. :)

Od: Evánek, 6.8.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
6 hod 15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Evánek
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: snídaně, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
711.90 kcal
Protein
11.91 g
Sacharidy
z toho cukr
25.72 g
17.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
65.22 g
45.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.