Cizrnová pomazánka se šunkou
Nadýchaná pomazánka s vydatnou luštěninou. Výborná jako večeře i na chuťovky. Nezapomeňte na dlouhé šlehání.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Cizrnu namočíme přes noc nebo na celý den do vody. Následně uvaříme se solí do změknutí. Scedíme a necháme vychladnout.
                2.
                    Tyčovým mixérem smícháme s ostatními ingrediencemi, kromě šunky. Je třeba dlouhého šlehání, pomazánka bude krásně nadýchaná.
                3.
                    Vařechou vmícháme na kostičky nakrájenou šunku. Můžeme dosolit a připepřit, ale obvykle to není třeba. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                77.27 kcal  | 
            
Protein  | 
                2.96 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     2.91 g 
                    0.87 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     5.81 g 
                    3.32 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



