Cizrnová pomazánka se šunkou

Nadýchaná pomazánka s vydatnou luštěninou. Výborná jako večeře i na chuťovky. Nezapomeňte na dlouhé šlehání.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu namočíme přes noc nebo na celý den do vody. Následně uvaříme se solí do změknutí. Scedíme a necháme vychladnout.
2.
Tyčovým mixérem smícháme s ostatními ingrediencemi, kromě šunky. Je třeba dlouhého šlehání, pomazánka bude krásně nadýchaná.
3.
Vařechou vmícháme na kostičky nakrájenou šunku. Můžeme dosolit a připepřit, ale obvykle to není třeba. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.

Od: Iva V, 3.8.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod vaření
24 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
77.27 kcal
Protein
2.96 g
Sacharidy
z toho cukr
2.91 g
0.87 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.81 g
3.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama