Lasagne Bolognese
Tradiční italské lasagne s boloňskou omáčkou. Recept předpokládá, že máte již boloňskou omáčku hotovou.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Nejprve si připravte bešamel. Do hrnce dejte studené mléko, přidejte mouku a metličkou rozmíchejte. Zapněte sporák a za stálého míchání nechte zhoustnout (5-10 minut).
                2.
                    Poté sundejte ze sporáku, přimíchejte máslo a strouhaný parmazán.
                3.
                    Rozehřejte troubu na 180°C a připravte si zapékací mísu.
                4.
                    Na dno zapékací mísy natřete nejprve boloňskou omáčku, poté dejte vrstvu syrových lasagní.
                5.
                    Postupujte tak, že dáte opět vrstvu boloňské omáčky, poté zalijete bešamelem a nastrouháte ještě trošku parmazánu. Poté pokračujete, horní vrstva je z boloňské omáčky, bešamelu a parmazánu.
                6.
                    Pečte v troubě asi 45 minut.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 1,049.05 kcal | 
| Protein | 42.85 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 73.28 g 10.89 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 64.15 g 7.63 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 










 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

