Zapékané těstoviny s bešamelovou omáčkou
Těstoviny a bešamelová omáčka patří rozhodně k sobě. Dávají možnost nespočtu chuťových kombinací a variant přitom vždy dopadnou výborně.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Těstoviny uvaříme do poloměkka, al dente. Dáme do zapékací misky. Žampiony očistíme a rozkrájíme. Uzené maso nakrájíme na nudličky. Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme žampiony a uzené maso a restujeme. Přisypeme propláchnutý špenát.
                2.
                    Ochutíme prolisovaným česnekem a bazalkou.
                3.
                    Ochucenou směs přidáme na těstoviny.
                4.
                    V hrnci rozehřejeme máslo na střední stupeň. Nasypeme mouku a necháme zpěnit. Zalijeme mlékem a rozmícháme. Ochutíme solí. Omáčkou zalijeme těstoviny.
                5.
                    Nahoru nastrouháme sýr a dáme na 20 minut zapéct.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 707.21 kcal | 
| Protein | 33.61 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 70.50 g 10.00 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 31.05 g 16.39 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

