Štika na česneku a kmínu

  • Přidat foto

Skvěle ochucené filé ze štiky, které můžete servírovat s bramborovou přílohou, opečenou bagetou nebo jen zeleninovým salátem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Filé z obou stran osolíme a opepříme. Posypeme kmínem a sladkou paprikou. Zakapeme citrónovou šťávou a potřeme prolisovaným česnekem.
2.
Necháme 10 minut v pokojové teplotě.
3.
Na pánvi rozehřejeme máslo a na velmi mírnou teplotu opékáme z obou stran. Jednu stranu asi 8 až 10 minut.

Od: Ráďa 78, 1.3.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 69 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
324.91 kcal
Protein
26.60 g
Sacharidy
z toho cukr
2.69 g
0.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.99 g
13.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.