Zdobená jáhlová kaše
Nejen ovesnou kaší živ je člověk, dnes si zkusíme pochutnat na jáhelné. Také se vám zdá, že se třeba právě na jáhly v kuchyni dost zapomíná?
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Jáhly alespoň dvakrát spaříme vroucí vodou (zalijeme, scedíme, zalijeme, scedíme) a dáme do kastrůlku s rostlinným mlékem. Přivedeme k varu, mírně osolíme, přidáme lžíci datlového sirupu a jemně vaříme za občasného míchání, dokud nám nevznikne kašovitá konzistence.
                2.
                    Kaši ozdobíme kolečky banánu, ořechy, plátky kokosu, datlemi a zastříkneme datlovým sirupem. Případně místo sirupu můžeme sypat kakaem.
                3.
                    A snídaně je hotová, dobré chutnání.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 212.51 kcal | 
| Protein | 5.61 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 37.50 g 5.30 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 2.30 g 0.50 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

