Podzimní jáhlová kaše

Jednoduchá snídaně, která po ránu zahřeje i zasytí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Převařenou vodu smícháme v misce půl na půl se studenou vodou, abychom získali teplou vodu, ale ne horkou.
2.
Do vody vsypeme jáhlovou kaši (např. značky Nomina) dle chuti a promícháme. Je lepší mít konzistenci hustší.
3.
Dle chuti přidáme skořici, arašídové máslo a ovoce.

Od: Petra, 28.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
417.97 kcal
Protein
10.35 g
Sacharidy
z toho cukr
66.83 g
20.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.92 g
2.30 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama