Podzimní jáhlová kaše
Jednoduchá snídaně, která po ránu zahřeje i zasytí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Převařenou vodu smícháme v misce půl na půl se studenou vodou, abychom získali teplou vodu, ale ne horkou.
2.
Do vody vsypeme jáhlovou kaši (např. značky Nomina) dle chuti a promícháme. Je lepší mít konzistenci hustší.
3.
Dle chuti přidáme skořici, arašídové máslo a ovoce.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
416.21 kcal |
Protein |
10.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
66.12 g
19.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.64 g
1.89 g
|
Reklama
Reklama