Rychlá pomazánka z tuňáka a lučiny
Pomazánkou vyřešíte snídani, dětem svačinu do školy, odpolední svačinu nebo i lehkou večeři. Proto receptů na pomazánky není nikdy dost.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Lučinu si rozmícháme v misce metličkou dohladka. Přidáme tuňáka včetně jedné nebo dvou lžic šťávy, ve kterém plave. Promícháme.    Očištěnou cibulku nakrájíme na drobné kousky. Smícháme s lučinou a tuňákem, zakápneme limetkou. Opepříme a je-li třeba, dosolíme.
                2.
                    Pomazánkou mažeme celozrnné pečivo a zdobíme zelenou natí cibulky a půlkami rajčátek.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 94.22 kcal | 
| Protein | 8.33 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 1.38 g 1.24 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 5.87 g 3.68 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

