Cibulačka

  • Přidat foto

Hustá a skvělá polévka s vynikající chutí. Potřebujete jen pár ingrediencí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na větší kostičky. Vezmeme velký hrnec, velký průměr dna. Dáme rozehřát máslo a sádlo. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Dlouze restujeme a stále mícháme. Sádla přidávejte podle potřeby, záleží na velikosti cibule. Cibule musí být v tuku hodně obalená. Restujte až do zhnědnutí cibule, minimálně 10 minut.
3.
Poté zaprášit moukou a dobře promíchat. Zalijeme vodou, přidáme bujón a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut. Stále mícháme.
4.
Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s krutony.

Od: Iva V, 19.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Kategorie: polévka, česká, zelenina

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
264.41 kcal
Protein
2.22 g
Sacharidy
z toho cukr
13.60 g
5.35 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.35 g
11.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.