Kotleta po valašsku

Maso v tomto receptu vás překvapí svou kombinací chutí - jak po majoránce, tak i pivu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotletu jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a všechny plátky opečeme z obou stran, aby měly pěknou barvu.
3.
Mezitím, co opékáme kotlety, si nakrájíme cibuli na půl kolečka a klobásu také na půl kolečka.
4.
Vše přidáme k masu, přisypeme majoránku a chvíli opékáme. Poté podlijeme pivem a dusíme pod poklicí do změknutí.
5.
Podávat můžeme se zeleninou, pečivem, opékaným bramborem, co kdo má rád.

Od: Petuler, 11.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
623.25 kcal
Protein
36.13 g
Sacharidy
z toho cukr
12.82 g
4.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
44.53 g
16.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí