Kotleta po valašsku
Maso v tomto receptu vás překvapí svou kombinací chutí - jak po majoránce, tak i pivu.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kotletu jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
- V hrnci si rozehřejeme sádlo a všechny plátky opečeme z obou stran, aby měly pěknou barvu.
- Mezitím, co opékáme kotlety, si nakrájíme cibuli na půl kolečka a klobásu také na půl kolečka.
- Vše přidáme k masu, přisypeme majoránku a chvíli opékáme. Poté podlijeme pivem a dusíme pod poklicí do změknutí.
- Podávat můžeme se zeleninou, pečivem, opékaným bramborem, co kdo má rád.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 485.33 kcal |
Protein: 40.88 g |
Sacharidy: 13.07 g |
z toho cukr: 4.23 g |
Tuk: 27.03 g |
z toho nas. MK: 8.75 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1959-kotleta-po-valassku