Kotleta po valašsku

Maso v tomto receptu vás překvapí svou kombinací chutí - jak po majoránce, tak i pivu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Kotletu jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. V hrnci si rozehřejeme sádlo a všechny plátky opečeme z obou stran, aby měly pěknou barvu.
  3. Mezitím, co opékáme kotlety, si nakrájíme cibuli na půl kolečka a klobásu také na půl kolečka.
  4. Vše přidáme k masu, přisypeme majoránku a chvíli opékáme. Poté podlijeme pivem a dusíme pod poklicí do změknutí.
  5. Podávat můžeme se zeleninou, pečivem, opékaným bramborem, co kdo má rád.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 485.33 kcal | Protein: 40.88 g | Sacharidy: 13.07 g | z toho cukr: 4.23 g | Tuk: 27.03 g | z toho nas. MK: 8.75 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1959-kotleta-po-valassku