Snídaňový toastík
Tento toustík jsem začala dělat kvůli dětem, protože se do snídaně nikdy moc nehrnuli. Od té doby, co ho ochutnaly, se neustále ptají, kdy je budu opět dělat.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Toustíkové pečivo se dá běžně koupit. Vypadá jako houska na hamburgry.  Toustík vyndáme z obalu a podélně rozřízneme.
                2.
                    Na pánvi si opečeme anglickou slaninu do křupava a vyndáme z pánve. Na té stejné pánvi si uděláme volské oko, já vejce nesolím.
                3.
                    Rozříznutý toustík opečeme na grilu (můžete na pánvi) z obou stran a poté plníme.
                4.
                    Spodní stranu natřeme hořčicí a poklademe opečenou slaninou, volským okem, červenou cibulí a na plátky nakrájený sterilovaný okurek. Poté přiklopím vrchní stranou.
                5.
                    Dozdobíme rukolou nebo zeleninou, kterou zrovna doma máme a můžeme podávat. Děti budou nadšené.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 257.15 kcal | 
| Protein | 15.29 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 24.22 g 2.19 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 17.28 g 5.26 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

