Zelňáčky

Miluji bramboráky, a tak objevuji různé druhy. Kromě klasických už jsem vyzkoušela cuketové a dnes jsem objevila další skvělou variantu!

S kysaným zelím. Top 🙂

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Oloupeme a nastrouháme brambory najemno.
2.
Přidáme zelí.
3.
Osolíme a opepříme.
4.
Přidáme hrašku a solamyl.
5.
Důkladně promícháme a necháme 5 až 10 minut odležet.
6.
Znovu promícháme a smažíme na olej cca 5 minut z každé strany.
7.
Já mám ráda extrémně křupavé, tak smažím klidně i déle.

Od: Liška, 9.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: přílohy, brambory, pečení, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
468.89 kcal
Protein
13.31 g
Sacharidy
z toho cukr
97.84 g
5.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.70 g
0.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.